Et minde fra Bryllupsdagen

Den første weekend i september lejede Cathrine og Morten glas fra os til deres bryllup på Islandsbrygge i København. 

Da festen var veloverstået fik vi en skøn besked i indbakken. Brudeparret spurgte os, om de kunne købe dele af den service, de havde lejet, som et minde om dagen og festen.
De gule Sia Mai glas og en klar Sia Mai karaffel står nu hjemme hos dem og minder dem om en fantastisk aften med venner og familie, og de synes, der var noget magisk i at få lige præcis de produkter som var med til festen - og det kan vi kun give dem ret i.

Service udlejning farvede glas

Vi synes, historien er så skøn, og ideen om at glassene nu hver dag kan minde brudeparret om deres bryllup; dejlige snakke, skønne danse og kærlighedsfest, er dejlig. 

Vi lejede service fra Karens bord i anledning af vores bryllup. Efter brylluppet besluttede vi os for, at vi gerne ville beholde nogle af vandglassene og en karaffel, der havde været brugt til brylluppet, som et minde om den fantastiske dag, vi havde haft. Som en ekstra dimension udvalgte vi kun de vandglas, hvor der stod #21 under (året hvor glasset er produceret), da året 2021 nu har fået en helt særlig betydning for os.Cathrine Engsig Sørensen

Da vi valgte at knytte en lille webshop til vores hjemmeside og koncept, var det præcis sådanne scenarier og minder vi drømte om at kunne være medskabende til. 

Når du lejer service hos os, får du automatisk en rabatkode med til dig og dine gæster som kan bruges på vores webshop efterfølgende. 

  

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.