KARENS SERVICEUDLEJNING OG BORDDÆKNING

Karens er et serviceudlejningsfirma, der med unikke og personlige borddækninger ønsker at skabe nærværende rammer for et selskab eller et møde. Karens tror på, at enhver middag og et møde bliver bedre, hvis omgivelserne er personlige, fortællende og imødekommende. For at opnå dette bestræber vi os på at bruge produkter, der er håndlavede og producerede med en bæredygtig tankegang af ægte varme hænder og kreative hoveder - og krydre det med unikke vintage fund. 
Håndværk, æstetik, omtanke og nærvær er de bærende elementer i de produkter, vi bruger og de opdækninger, vi skaber.

Du kan leje vores service og selv stå for opdækning og oppyntning, eller du kan leje vores service og også lade os stå for opdækningen og skabelsen af bordets visuelle udtryk.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere

Bagom Karens Bord

Bag Karens bord står Sustainable fashion designer Andrea Venø. Andrea startede karens bord med en vision om at skabe oplevelser, hvor æstetik og kreativitet var omdrejningspunktet for mindeværdige oplevelser, og hvor ellers end om et bord, starter man gode samtaler og oplevelser.

Andrea havde engang hørt om en Karen, der altid sørgede for at værne om måltidet med æstetik og nærvær - ligemeget om middagen var for hende selv eller for mange. Dette vil vi videreføre og derfor hedder vi karens bord.