Konfirmations- og nonfirmationsfesten

Til en festlig og betydningsfuld dag som en kon-/nonfirmation, er det vigtigt at altmatcher dagens vigtighed. Især bordet og opdækningen er i høj grad med til at sætte stemningen for dagen, aftenen og natten.

Vi har lavet nogle idéer til forskellige opdækninger og stemninger der kan hjælpe jer med at gøre dagen helt perfekt.

Hvidt og vintage - Ofte kan vintage blandet med moderne skabe et unikt udtryk og gøre et bord helt specielt. Ved at inkorperere vintage fade, tallerkener eller bestik, kan det løfte opdækningen i helhed. Herunder har vi f.eks. brugt vintage  bestik, vandkarafler og fade. Den fint anrettede mad på billedet er fra Hooked, som også kan bruges til diverse arrangementer og fester.

          

 

Kontrastfyldt - Kontraster i en borddækning kan skabes på mange måder, og er godt til at skabe opmærksomhed til bordet og lyse festen op. Det kan være kontrast mellem tallerkener, dug, blomster, glas og lys. Herunder bruger vi fx. farverne grøn, blå, blomme, brun og hvid.

          

 

Farverigt og festligt - Hvis stemningen og festen skal skydes i gang, er bordopdækningen et godt sted at starte. Der kan skabes et sjovt og godt spil i udtrykket hvis man blander nogle farverige blomster, servietter, duge eller glas. Hvis festen skal holdes i et telt, er Cirkus Panik helt klart en mulighed vi vil anbefale. Besøg dem her.

          

 

Simpelt & sandfarvet - Til en simpel og skøn opdækning som disse, er der fokuseret på få jordfarver i samme nuancer. Her kan både valg af lys og servietter gøre den store forskel, vi ville f.eks. vælge en serviet i hvid eller brun og lys i sart gul. 

          

Der kan bl.a. også lejes stole og borde fra NORBORD til arrangementet her.

 

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.