Overdådigt PR event for SILFEN studio

I november 2021 skabte vi borddækningen til et PR event afholdt af SILFEN studie i forbindelse med lanceringen af en af deres kommende taskekollektioner. 

Temaet og udtrykket til borddækningen var Prom, så det skulle være en overdådig opdækning med farver og shine. Blomsterne blev lagt som en bred bordløber på bordet og fyldte godt i en masse smukke farver og former. Ind i mellem blomsterne stod lysestagerne i forskellige højder med farvede lys. 
Et virkelig overdådigt festbord med masser af inspiration til fx. et nytårsbord.  

De tre seje og virkelig dygtige piger fra Anholdt bageri lavede maden til eventet og stylede den så smukt i, og på, vores service. Vores gule drikkeglas fra Sia Mai blev brugt til desserten og vores store glasfade blev fyldt op med jumfru hummere. Til cocktails blev vores Jesper Jensen glas taget i brug.   

Som de fleste andre af vores kunder var Celine fra SILFEN studio forbi vores showroom inden eventet så vi sammen kunne gennemgå de relevante produkter og udtrykket.  

 

Det var et meget nemt samarbejde. Vi kom fordi nogle dage før og udvalgte service og lavede en testere for det udtryk vi ønskede.

Vi havde heller ikke fået styr på blomster. Så valgre vi også at lade Karens Bord stå for; både indkøb og opsætning.

For selve dagen havde vi aftalt et tidspunkt, hvor pigerne kom forbi med det hele og satte selv op uden brug for vores hjælp, hvilket passede os perfekt, da vi selv havde travlt med en masse andet inden eventstart.

Alt i alt vil vi helt sikkert anbefale karens bord til personen som er presset med al forberedelse, men ikke vil gå på kompromis med et smukt bord tilpasset den æstetik, man selv ønsker.

Celine, Director hos Silfen Studio. 

 

Borddækning og service: Karens bord
Mad og cocktails: Anholt Bageri
Kunde og lokation: SILFEN Studio

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.