Bryllupsbord hos Sonnerupgaard

Når vi skal dække et bord, starter vi altid ud med at betragte bordet som et lærred. Vi går højt op i at skabe rammerne til den gode samtale, den sjove fest eller den mindefyldte aften. Derfor sørger vi også for, at hver borddækning har sit helt eget personlige udtryk. Dette var også vigtigt for os, da vi skulle skabe borddækningerne til vores shoot hos Sonnerupgaard.

En god måde at holde sit budget på, men stadig få en eksklusiv og personlig borddækning, er ved at mikse vores service med service fra festlokalet, da det ofte er med i lokalelejen. Her under kan I finde forslag til hvordan man kan mixe service samtidig med at helhedsindtrykket bibeholdes. 

Det første bord vi dækkede var legende, lys og sommerlig. Vi havde valgt farverige vinglas, i forskellige farver, således hver kuvert havde sit eget udtryk. Bordene var pyntet med glaslysestager og farvede lys til at skabe niveauer i borddækningen sammen med de enkelte små sommerbuketter på midten af bordet. Bordpynten var således meget let og skabte mulighed for samtale henover bordet. 

Borddækningen med den farverige borddekoration var en forening mellem det eksotiske og det elegante. Selve servicen er her meget let og elegant, med rosa vinglas, glasasietter og så en dekoration med store blade og kraftige farver til at skabe 

Borddækningen med den hvide borddekoration er den mere traditionelle borddækning, som er holdt i simple råhvide farver, med små glimt af sarte pasteller. Blomsterdekorationen består af linjer som man oftes forbinder med bryllupspynt men sat sammen på en sjov og legende måde, således den elegante fornemmelse bibeholdes men krydres med unikke dekorationer som giver hvert bord sit eget liv.

Johanne fra Sonnerupgaard fortæller

"Her på Sonnerupgaard Gods ønsker mange af vores brude- og værtspar, at skabe en personlig og unik borddækning til deres fest. Vores fire lokaler har hver sit udtryk. De byder derfor alle på forskellige muligheder for styling af borde. Med en personlig borddækning kan du sætte dit præg på festen, og skabe rammerne for en mindeværdig dag. 

Til hvert lokale er der tilhørende service, som er holdt i en enkel og klassisk stil. Hvis du ønsker at gøre borddækning mere personlig, så er det muligt at skifte nogle af de klassiske elementer ud med et farverigt alternativ. Det kan du for eksempel gøre ved at leje dele af borddækningen fra Karens Bord.

Vores brude- og værtspar bruger ofte vores egne duge, tallerkner og bestik. Hvis de ønsker at skabe en borddækning, som skiller sig ud, så vælger de at mikse med farverige detaljer. Et miks mellem lokalets service og lejede elementer skaber en livlig stemning i hele lokalet. Ved at blande de klassiske elementer med farvede glas, vaser og lysestager giver du borddækning et helt nyt udtryk. Det er de små detaljer, der sætter prikken over i’et."

Her kan I finde mere information omkring Sonnerupgaard  

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.