Påskebord hos Blomster Bjarne

Påskebord med vintagefund og vilde blomster

Mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade ligger Værmedamsvej. En lille sidegade fyldt med franske fornemmelser, delikatessebutikker og nu også blomsterforretningen Tableaus lillebror Blomster Bjarne. 

Blomster Bjarne indeholder et hav af farverige, finurlige blomster blandet med skønne vintage vaser i alle regnbuensfarver. 

Karens Bord teamede op til påsken, op med Blomster Bjarne og skabte en påskebord som stod i Blomster Bjarnes lokaler gennem påsken. 
Opdækningen var lavet på en plantefarvet rosa dug, vintage bordløber med små påskeæg på. Vores beige tallerken var sat sammen med karrygule stofservietter og glasasietter. Gule vandglas og vinglas spillede sammen med de høje lys i farverne stærkgul og karrygul i høje glasstager. Midt på bordet havde Jonas Pejstrup lavet en blomsterdekoration med gule og grønner farver. 

Vores fif til et spændende påskebord: 

Brug gulefarver i flere toner 
Brug en rolig farve under, da hvid dug kan være hård og lidt kold op mod gul 
Bland gerne farvet vinglas, men ens drikkeglas eller omvendt 
Sørg for at have luft mellem din bordpynt så dine gæster kan se hinanden
Tilføj noget sjovt og personligt for at give dine gæster noget at tale om
 

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.