JASMIN GABAYS KLIMAKLØGTIG KAGEKALAS

I foråret 2020 udkom Jasmin Gabays nye kogebog fyld af skønne kager. Til releasen, som blev holdt på The Shrimp i indre København, var inviteret en god gruppe danske influencere og venner af Jasmin. Briefet lød på en feminin borddækning og et bord fuld af farver. Så vi brugte vores lyserøde keramikkopper med glasassietter som underkop og vores tofarvede kagetallerkener i gul og lyserød. Vores blanding af farvede vinglas og lys satte prikken over i et i det sommerlige farvefulde univers.

Kogebogslancering for Jasmin GabayKlimakløgtog kagekalas for Jasmin GabayJasmin Gabay kagebog Borddækning for Jasmin Gabay Klimakløgtig kagebog fra Jasmin GabayLancering af kagebog for Jasmin GabayFeminin borddækning til boglancering for Jasmin Gabays kagebog

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.