BORDDÆKNING FOR KUNSTSALONEN

Kunstsalonen er skabt af Mette Helene Rasmussen og Anne Aarsland. Hvert år holder de udstillinger i private hjem, som imens udstillingen står på, er åbent for alle. I Januar 2020 lagde Getama Danmark hus til i deres virkelig smukke showroom i en stor herskabslejlighed ved Marmor Kirken i København. Opdækningen skulle derfor være elegant og kunstnerisk på samme tid. Prikken over iet i opdækningen var de to store smukke vaser fra Malene Knudsen med både ægte blomster og papirsblomster. Omgivelserne var helt fantastiske at dække op i.

Borddækning for Kunstsalonen i Gatamas skønne lokaler ved marmorkirkenBorddækning for Mette Helena Rasmussen og Anne Aarsland og deres Kunstsalonene. Getamas showroom i en Herskabslejlighed ved Marmorkirken lagde hus til vores borddækning for Kunstsalonen. Smuk borddækning for KunstsalonenBorddækning med vaser fra Malene Knudsen Langbord med borddækning for Kunstsalonen i Getamas showroom ved Marmorkirken i København.

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.