Jul og adventskrans

Så nærmer vi os endnu engang årstiden vi alle går og venter på - julen, der står for døren og banker på. Tid til samvær med familie og nære, hvor vi kan hygge om og nyde vores traditioner.

Karens bord har igen i år lavet en adventskrans. Den kan bruges både i hjemmet, på arbejdspladsen, eller hvor end I vil gøre en smule ekstra.

Kransen har et friskt og elegant udtryk, og passer både ind i en traditionel, men også mere alternativ/trendy juleudsmykning. Dekorationen er i fine og rolige grå-blå, gule og hvide nuancer og kommer med 2 forskellige lys-pakker, hvide eller gule lys. 

Ø: 44 cm

H: 13 cm

Hvis der er andre farve-kombinationer I har forelsket jer I, kan adventskransen bestilles med en ekstra lyspakke, så udtrykket personliggøres efter ønske. 

Karens adventskrans fungerer også uden lys, og kan fx. sættes på hoveddøren, eller hænges på væggen. Derudover kan den genanvendes, og holde helt til næste års højtid.

 

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.