Samarbejde med kunsthåndværkere

I Karens Bord går vi utroligt meget op i udtryk, identitet og kvalitet i sortiment og service. Alt i Karens Bord er nøje udvalgt, og faktisk har Andrea været med til at designe flere af produkterne. 

Det er en af de ting der gør Karens Bord til sit helt eget, og også er en stor del af Andreas personlige interesse og drive. At kunne designe og sætte sit eget præg på produkter hun skal bruge og sælge, gør at hun altid kan stå inde for og er stolt af hvad vi leverer og præsenterer. 

Årsagen til de forskellige samarbejder, der startede for omkring 1,5 år siden, var Andreas bankende hjerte for lokale kunsthåndværkere og en ydmyg respekt for hvor mange og hvor dygtige håndværkere vi har i Danmark. Karens Bord så en mulighed for både at få vores drømmeprodukter ud i verden, men også hjælpe vores forskellige samarbejdspartnere til mere eksponering og anderkendelse. Derfor ligger vi heller aldrig skjul på, hvem vi samarbejder med, men viser det (mor-)stolt frem.

  

 

BURNT & GLAZED
Forret- og dessert tallerken lavet af Sabine i Kolding. Tallerkenen er inspireret af et af Sabines tidligere produkter, som Andrea og Sabine har redesignet Bønnetallerkenen ud fra. Tallerkenen giver et organisk og lækkert twist til en opdækning. HER kan du finde flere af Sabines fine produkter.

LARS RANK
Den skønne lyseblå og ler-farvede frokosttallerken i vores sortiment er af keramikeren Lars Rank. I dette produkt har Karens Bord kun været inde over farvevalg, da tallerkenen fandtes i forvejen. Denne tallerken er det første samarbejde vi lavede med en kunsthåndværker, og har derfor en særlig plads i vores hjerte. Mere af Lars Rank: 
HER

LÆRKE LAURA GLAS & TALLERKEN
Lærke Laura er glaspuster. Hun producerer sine værker af glasrester fra glasproduktionen på Refshaleøen. Karens Bord er med i processen om at udvælge farvefamilien, som Lærke puster vores glas i. Vi har både nogle super skønne vandglas og en elegant dessert- og forretstallerken fra hende. Fordi de bliver pust og produceret med forskellige glasrester er hvert produkt unikt.
Find mere fra Lærke Laura HER

GLASSBLOW
I samarbejdet med Jason fra GlassBlow har vi haft en masse kreativ frihed - faktisk er det  Andrea der har stået for hele glassets design. I toppen af glasset ses en karakteristisk, hvid ring der også er lavet i glas. Det synes vi er en smuk detalje ved produktet, og får glasset til at se flot og organisk ud oppefra. Find Jasons andre fine produkter HER

CORDIUS-GLAS
Samarbejdet startede da Karens Bord ledte efter nogle fine vinglas. Vi faldt over Cordius, som er lavet af glaspusteren Ida og det var præcis hvad vi ledte efter. Andrea har været med til at designe størrelsen på glassene, så de blev helt perfekte. Vi synes at glassene er utroligt smukke i sig selv, og især når de er fyldte, kan man rigtigt fornemme de fantastiske organiske former i glasset.
Find mere fra Ida Cordius HER

 

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.