Den kulinariske østers
Grillet salsa af grønne tomater, figenbladsolie, agurkeperler og forårssmag i østers. Lyder det godt? Jeg kan love dig for at det smagte godt og så mindst lige så lækker ud som du tror. Vi spiser nemlig ik kun med munden men også med øjnene og netop dette var det primære fokus i samarbejdet med østersekspert og kok Jonas Harboe.
Hvem er Jonas Harboe?
Jonas Harboe har over 10 års erfaring som kok i flere Michelin-restauranter i både København og Paris.
Hans vision er dedikeret at vise naturens lækkerier på en kulinarisk måde som får både øjne og mund til at løbe i vand. At få lov at være med i hans køkken, og i fællesskab skabe det perfekte look til gourmet østersene var ren og skær glæde. En lige så stor glæde var at arbejde sammen med en lige så kreativ hjerne som os selv.
Servicen skulle ikke overskygge den lækre mad, men derimod understøtte det, så det gav prikken over i´et. Med en vintage glas østerstallerken, som havde de fineste detaljer og en broderet dug, fik vi skabt en luksuriøs styling som indbyd til sommer, champagne og østers. Vi brugte også metal fade for at skabe en mere industriel stemning som er i de store helt store køkkener.
Vi glæder os til et sådan samarbejde i fremtiden. Ønsker du at lære nærmere om østers kan du med fordel købe bogen fra PinkOysters. Ønsker du opdækningen til at understøtte din lækre mad, uanset om det er østers eller ej, har Karens bord mange valgmuligheder i butikken.
Pink Oysters nye bog
En kreativ ide til andet end østers?
Har du en kreativ ide eller ønsker sparring til det visuelle setup, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak
et er en kreativ måde at undgå madspild og samtidig sende et stærkt signal om omtanke for miljøet og gæsterne. Det er en personlig gave og i vil ikke skulle betale meget for denne løsning. Opskriften under tallerkenen er en overraskelse, som først opdages, når festen er ved at være slut. Det skaber et ekstra lag af glæde og nysgerrighed – og måske endda samtale ved bordet, når gæsterne sammen opdager deres små gaver.
Opskriften kan være alt fra en simpel tomatsalat til en eksotisk auberginegryde – og det giver mulighed for at skræddersy oplevelsen til gæsten. Herunder er et eksempel på borddekoration og en ret som er
dkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl a jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl
passende.
djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd dja klsd ja lj dla jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl jdkla jd djaklsd jaljdlajdlj dl dj ald lajdladjla jd djalkdjajl jl jl jldajl jdakl djklad adklj jdakl ajdkl ajkdl a jdlj dl dj ald laj dl a djla jd djal kd jajl jl jl jldajl
passende.

























