Vin inspiration din kommende fest

Når bordene skal være dækket og stuerne fyldte af familie og venner, er det især vigtigt at parre det rigtige drikkelse med maden og bordet. Derfor vil vi gerne have en anbefaling for vin inspiration: Grands vin.

                            Grandsvin, vininspiration

Grands vin er et dansk familieforetagende, hvor Helle og Sofie selv producerer dansk rosévin. Det foregår på Sydfyn hvor vinen bliver lavet er ud fra en gammel familieopskrift.

Damerne laver både solbærvin, hvid stikkelsbærvin og Groggi, en krydret dansk solbærvin, i stil med en glögg. Der bliver kun brugt danske, lokale bær og afgrøder i produktionen. Vinen bliver produceret i small batches og har ingen ekstra tilsætningsstoffer. 

Grands vin mener, at det den gamle tradition for vin skal stå op lige fod med øl og snaps rundt på middagsbordene i Danmark. Det er vi meget enige i. Deres flotte flasker og gode smag hører hjemme på et hvert dækket bord.

Vi er vilde med Grands vin, da vi selv tilstræber at vores sortiment kun består af udvalgte produkter fra danske kunsthåndværkere eller vintagefund. Idéen om, at bibeholde gamle traditioner og gøre en dyd ud af det er noget vi spejler os meget i.

               Hvidvin, rødvin og glögg til juleaften og nytårsaften              

Solbærvin: Smagen er kendetegnet ved at være sprød og saftig med en fin tørhed, og den lægger sig derfor op ad en klassisk rosé. 

Hvid stikkelsbærsvin: Dansk Hvid har en charmerende citrongul farve med grønlige nuancer. Forfriskende mineralske citrusnoter med en frugtig vinøsitet. En fin syrebalance slutter sig til festen og gør vinen let og madvenlig. Finishen er delikat, glat og skånsom.

Groggi: Sprød solbærvin krydret med klassiske krydderier der minder os om jul. Fin syre/sødme balance. Kan varmes op og nydes som gløgg. Kan også serveres kold til ost, dessert eller til risalamanden. 

 

Grands vin kan nydes - og ser fantastisk ud - i vores vintage eller mundblæste vinglas. Så lad det være din vin til juleaften og nytårsaften <3

Find glassene her.

 

Her sælger vi alle de skønne håndlavede glas, tallerkener, skåle og kopper, vi har i vores udlejningssortiment, samt særlige udvalgte vintagefund - vintagefund vi ikke kunne stå for, men som der var for få af til at det kunne indgå i vores udlejningssortiment.